Orășelul Fermecat – un altfel de Târg de Crăciun în Sibiu


Orășelul Fermecat - un altfel de Târg de Crăciun în Sibiu
Loading Map....


Data: 01/12/2017 - 31/12/2017
Ora: Toata ziua
Locatia: Pietonala Balcescu


Adauga in Google Calendar


Oraselul Fermecat este un altfel de Târg de Crăciun ce este organizat în Piaţeta de la Telefoane de pe str. Nicolae Bălcescu din #Sibiu. Acest spaţiu va fi amenajat temporar întocmai ca un mini-orăşel, aici fiind amplasate căsuţe realizate în cel mai mic detaliu pentru a replica clădirile Sibiene. Aceste căsuţe, alături de celelalte decoraţii, te transferă într-un spaţiu de basm, specific sărbătorilor.

Pentru a îmbogăţi mai mult spaţiul, fântâna arteziană de aici va fi transformată într-un brad de Crăciun de către un arhitect clujean, câştigător al concursului de idei organizat în perioada 01-19 Noiembrie 2017. Acesta va transforma fântâna arteziană din mijlocul Orăşelului Fermecat într-un bard „altfel”.
Regulamentul concursului poate fi văzut aici – bit.ly/OraselulFermecat

Mini-căsuţele, replică în miniatură a clădirilor din Sibiu, vor adăposti pe întreaga perioadă a lunii Decembrie un mic târg cu diverse produse care mai de care mai atractive: jucării din lemn pentru copii, produse specifice iernii, globuri şi decoraţiuni de Crăciun, vafe, mâncare şi vin fiert.

În cadrul Orăşelului Fermecat vor fi organizate, în fiecare sâmbătă, spectacole: concerte de colinde, teatru și pantomimă pentru copii și bineînțeles, nu va lipsi un altfel de Moș Crăciun încoţit de Crăciuniţă.

Orășelul Fermecat, sibiu
Close
Avem nevoie de suportul tau!
Fii alaturi de noi si o sa aflii care sunt cele mai faine evenimente din Judetul Sibiu!