Atelierul de meşteRILIT // stagiunea 2016/2017


Atelierul de meşteRILIT // stagiunea 2016/2017
Loading Map....


Data: 03/09/2016
Ora: 10:00 AM - 1:30 PM
Locatia: Teatrul Gong Sibiu


Adauga in Google Calendar


Sâmbătă, 3 septembrie, de la ora 10:00 și ora 12:00
—————————————–

ATELIERUL DE…meșteRILIT
– atelier de creație: Reciclare (re)creativă cu IepuRILĂ –

Coordonator: Aurelia Călinescu

ateliere recomandate copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani
durata: 1h 30 min.

**
De vă este dor de un atelier la Teatrul Gong, vă invităm să deschidem împreună noul sezon de ateliere de meşteRILIT, sâmbătă, în 3 septembrie, alături de simpaticul iepuraș Rilă şi AuRILĂ.
Reciclăm creativ diverse ambalaje, precum pet-uri sau flacoane şi descoperim noi metode de a ne crea jucării şi instrumente de artă teatrală, într-un mod haios şi voios.
Scopul unui astfel de atelier este de a dezvolta creativitatea copiilor prin deprinderea unor operațiuni manuale de tăiere-decupare-asamblare și folosirea unor materiale diverse și tehnici de construcție, specifice artei teatrale.

ATELIERUL DE MEȘTERILIT își propune să dezvolte un mediu creativ-educațional pe un model ce are la bază promovarea unor cursuri interactive pentru copii. Aceste ateliere deschid o poartă spre o mai bună înțelegere a artei teatrale prin formarea unei gândiri creative, orientată spre dialog și dezvoltarea imaginației copiilor care au șansa să învețe lucruri noi într-un anturaj prietenos.

**
Preț bilet: 14 lei

Înscrierile la ateliere se fac pe baza biletelor cumpărate exclusiv de la sediul teatrului din str. Alexandru Odobescu nr. 4, conform programului Agenţiei de Bilete: miercuri, joi, vineri 11:00 – 18:00, sâmbătă 10:00 – 18:00 și duminică 10:00 – 14:00. Prețul unui bilet este de 14 lei, tarif unic. Locurile sunt limitate la 10 participanţi/atelier.

La finalul proiectului copiii păstrează toate obiectele create în cadrul atelierelor.

Vă aşteptăm cu drag!
www.teatrulgong.ro

Atelierul de meşteRILIT

atelier, sibiu, teatrul gong
Close
Avem nevoie de suportul tau!
Fii alaturi de noi si o sa aflii care sunt cele mai faine evenimente din Judetul Sibiu!